چک لیست لوازم کافی شاپ قبل از راه اندازی کافی شاپ
راه اندازی کافی شاپ – راهنمای صفر تا صد کافه زدن

اگر برای راه اندازی یک کسب و کار به فکر باز کردن کافه یا کاقی شاپ هستید ، و از همه مهم تر به این شغل علاقه دارید ، باید به شما بگویم که بسیار انتخاب هوشمندانه و پر سودی است و میتواند درآمد خوبی برای شما داشته باشد . با این حال همانند همه کسب و کار ها با چالش ها و مواردی رو به رو خواهید شد که در شروع هر کسب و کار طبیعی است و باید بسیار صبورانه و در عین حال علاقه مندانه و پر امید به راه خود ادامه داده و در این راه قدم بردارید. هزینه راه اندازی کافی شاپ یا به اصطلاح سرمایع مورد نیاز برای این کار کاملا بستگی به خود شما دارد ، که به چه میزان میخواهید تنوع سرو به شمتری در منوی خود داشته باشید؟ آیا میخواهید در کنار قهوه کیک هم سرو کنید؟ آیا دوست دارید از همه نوع نوشیدنی های قهوه در منوی شما موجود باشد؟ یا از همه مهم تر آیا مغازه شما در جای پر تردد و مناسبی قرار دارد؟ یه صرفا قصد راه اندازی یک کافه محلی را دارید؟ وقتی جواب این سوالات را دانستید ، بودجه مورد نیاز برای راه اندازی کافی شاپ را نیز خواهید دانست.

 

 

بودجه مورد نیاز برای راه اندازی کافه
راهنمای راه اندازی کافی شاپ و انواع هزینه های مورد نیاز برای استارت کافه

چک لیست و راهنمای صفر تا صد راه اندازی کافی شاپ

 

 بهترین لوکیشن برای راه اندازی کافه

خب حالا که تصمیم بر راه اندازی کافی شاپ گرفته اید ، بریم سراغ مواردی از اولویت بالا تا موارد ریز که برای راه اندازی کافه مد نظر خود نیاز دارید. بسیار بدیهی است که در ابتدا نیاز به انتخاب یک لوکیشن دارید. لوکیشن یعنی در واقع مکان ، محله یا خیابانی که قرار است کافه شما در آنجا شروع به فعالیت کند. آیا مکان پر تردد است؟ آیا این محله به اندازه کافی قشر جوان دارد؟ یا اصلا بالا شهر است یا پیین شهر ؟ آیا وضع مردم میرسد تا بتوانند در کافه شما یک قهوه با کیک شکلاتی با دوستان خود به قیمتی که برای شما به صرفه است بخورند؟ یا اصلا دخل و خرجتان با هم همخوانی دارد؟ قبل از شروع پس انتخاب یک لوکیشن مناسب بسیار مهم و حائز اهمیت است.

دکوراسیون و معماری داخلی

هر جایی میتوان قهوه خورد. پارک ، رستوران ، در فرودگاه هنگام انتظار پرواز ، ولی خوردن قهوه در یک کافه یا کافی شاپ باید متفاوت باشد. شاید یک نفر همان قهوه ای که شما ارائه میدهید را در یک رستوران دیگری بعد از غذا ، دقیقا با همان دستگاه ، با همان طعم خورده باشد. ولی این شخص مشتری ثابت شما میشود و مدام به سراغ کافه شما می آید ، چرا؟ تفاوتی که یک کافه با یک رستوران باید داشته باشد اولوبت ، فراهم کردن فضایی آرام و لذت بخش است. حتما دقت کنید اگر قرار بر این باشد که یک کافه بزنید و بخواهید از تم صورتی برای دکوراسیون استفاده کنید ، هفته اول ورشکسته خواهید شد. انتخاب رنگ و تم برای دکوراسیون داخلی یک کافه خیلی مهم است. حتما قبل از انتخاب تم و دکوراسیون مورد نظر در اینترنت یک سری به صفحات کافه های کنار خیابانی پاریس بزنید.

کافی شاپ با دکوراسیون زیبا

فراهم کردن محیط آرام و سازگار با روحیات مشتری در کافه

شاید این سوال پیش بیاید که چطور ممکن است بتوان فکر تک تک مشتری هارو خواند تا بهترین محیط را برایشان فراهم کرد؟ بله این غیر ممکن است ، ولی شما باید انگیزه قشری را که قرار است به کافی شاپ شما بیایند را هدف قرار دهید. مردم به چند دلیل ثابت به کافی شاپ میروند: اول اینکه قهوه شما بهترین طعم را میان کافه های موجود در اطراف را دارد. دوم برای قرار یا دیت ، زوج های جوان بیشتر کافی شاپ هارا ترجیح میدهند. و سوم اینکه دوست دارند در یک روز پاییزی کتاب یا شغل خود را در یک مکان آرام با بوی دلنشین قهوه و البته با نوشیدن یک اسپرسوی خوش طعم سپری کنند. پس نقطه مشترک هر سه قشری که قرار است به کافی شاپ شما سر بزنند و شاید هم مشتری دائم شما شوند، محیط آرام ، گرم و دلنشین کافه شما خواهد بود. پس برادر من توی کافی شاپ آهنگ بندری و ساسی نذار.

داشتن یک آشپزخانه مجهز و منوی غنی

آرمان گرایی در این شغل میتواند مسبب شکست شما شود، ممکن است با خود بگویید دوست دارم از هر غذایی و هر طعمی در منوی من موجود باشه و هیچ مشتری از دست ندم و … از این قبیل مسائل ولی توجه داشته باشید که قصد و هدف اصلی شما راه اندازی یک کافی شاپ است نه یک رستوران یا فست فودی. پس بجای داشتن یک منوی شلوغ و پر از غذا یک منوی شیک و متنوع در زمینه نوشیدنی قهوه همراه با خوردنی هایی که کنار قهوه سرو میشود ، مثل کیک و شیرینی و … اختصاص دهید. وقتی تصمیم گرفتید که چه چیز هایی در منوی کافه شما آماده ارائ به مشتری ها میباشد، میتوانید سراغ خرید لوازم و تجهیزات برای آشپزخانه کافی شاپ خود بروید. در ادامه به یک سری از لوازم مهم ضروری که باید هر باریستا در آشپزخانه کلفی شاپ خود داشته باشد خواهیم پرداخت.

تجهیزات کافی شاپ و کافه

  • دستگاه قهوه ساز :  برای راه اندازی کافی شاپ دستگاه قهوه ساز به دو دسته اسپرسو ساز صنعتی و اسپرسو ساز نیمه صنعتی تقسیم میشود که قطعا یکی از ضروری ترین تجهیزات کافی شاپ است. انواع مختلفی از دستگاه های قهوه ساز در بازار موجود است که می توانید با توجه به نیاز و بودجه خود یکی از آنها را انتخاب کنید. ولی از رئی اینکه پایه و اساس کار شما بر روی قهوه و نوشیدنی های آن است. همیشه به دنبال بهترین دستگاه باشید نه بهترین قیمت دستگاه قهوه ساز.

 

  • آسیاب قهوه: ابزاری اساسی برای عشاق قهوه، به شما امکان می‌دهد تا از دانه‌های قهوه تازه‌ترین و خوشمزه‌ترین مخلوط‌ها را تهیه کنید. این دستگاه با قابلیت تنظیم درجه‌ی درشتی و ریزی آسیاب، قهوه‌یی با عطر و طعم بی‌نظیر را به دست می‌آورد.آسیاب قهوه‌ها با طراحی‌ها و ویژگی‌های متنوع، انتخابی مناسب برای خانه‌ها، کافی‌شاپ‌ها و رستوران‌ها هستند. از آسیاب‌های دستی کوچک و ساده تا مدل‌های بزرگ و پیشرفته، هر یک از آسیاب قهوه شما کنترل کامل در برابر طعم و مزه قهوه می‌دهند. آسیاب قهوه‌ها با حفظ تازگی دانه‌ها تا لحظه آسیاب کردن، امکان تجربه‌ی بهترین عطر و مزه را فراهم می‌کنند. همچنین، این دستگاه‌ها با سرعت و کارایی بالا، زمان شما را نیز صرفه‌جویی می‌کنند

 

  • مخلوط کن: مخلوط کن برای تهیه نوشیدنی های ترکیبی مانند اسموتی، میلک شیک و شیک برای راه اندازی کافی شاپ ضروری است. این ابزار قابلیت ترکیب و مخلوط کردن مواد مختلف را با دقت و کارآیی فراهم می‌کند. با طراحی‌ها و ویژگی‌های متنوع، بلندرها مناسب برای تهیه انواع نوشیدنی‌ها از آبمیوه‌ها و سوپ‌ها تا اسموتی‌ها و دسرهای سالم هستند. از بلندرهای کم‌قدرت تا مدل‌های حرفه‌ای با توان بالا، انتخاب مناسب بر اساس نیازهای شماست.

 

  • آبمیوه گیری: آبمیوه گیری برای تهیه آبمیوه های تازه ضروری است. آبمیوه های مختلف و تازه بهترین گزینه هایی هستند که میتوانید هم در منوی کافی شاپ اضافه کنید و هم بسیار برای شما سود آوری خواهد داشت . قطعا داشتن یک محلوط کن خوب برای آشپزخانه کافی شاپ شما ضروری است.

 

  • دستگاه تصفیه آب: برای تهیه نوشیدنی های با کیفیت، به آب تمیز و سالم نیاز دارید. دستگاه تصفیه آب می تواند آب شهری را به آب آشامیدنی با کیفیت تبدیل کند. البته بسیاری از اسپرسوساز های صنعتی و نیمه صنعتی به فیلتر تصفیه آب مجهز میباشند . با این حال بهتر است یکی برای محکم کاری تهیه کنید.

 

  • یخ ساز: یخ ساز برای تهیه نوشیدنی های سرد قطعا به دستگاه یخساز نیاز خواهید داشت. نوشیدنی هایی مثل آیس کافی یا برای اسموتی ها و مخصوصا در فصل تابستان که اکثر مشتری ها نیاز به نوشیدنی خنک دارند تهیه این دستگاه بسیار ضروری است.

 

  • ظرفشویی: ظرفشویی برای شستشو و نظافت ظروف و تجهیزات آشپزخانه ضروری است.

 

  • تجهیزات نظافتی: برای نظافت روزانه آشپزخانه و تجهیزات آن به تجهیزات نظافتی مانند سطل زباله، دستمال، مواد شوینده و … نیاز دارید. سینک ظرفشویی: برای شستشو و نظافت ظروف و تجهیزات آشپزخانه ضروری است.

 

  • ساندویچ میکر و وافل ساز  : برای پخت و پز غذاهای فوری مانند پننی و وافل و نان ضروری است. وافل یکی از محبوب ترین خوراکی ها برای سرو در کنار قهوه است و طرفداران زیادی دارد.

 

تجهیزات میز و صندلی و سایر تجهیزات اختیاری برای راه اندازی کافی شاپ :

  • میز و صندلی: میز و صندلی برای نشستن مشتریان ضروری است.
  • دکوراسیون: دکوراسیون کافی شاپ باید جذاب و دعوت کننده باشد.
  • سیستم صوتی: سیستم صوتی برای پخش موسیقی و ایجاد فضایی صمیمی و دلنشین ضروری است.
  • سیستم تهویه: سیستم تهویه برای تهویه مناسب فضای کافی شاپ ضروری است.

 

تجهیزات جانبی

  1. تجهیزات ایمنی: برای امنیت کارکنان و مشتریان باید تجهیزات ایمنی مانند جعبه کمک های اولیه، کپسول آتش نشانی و … در کافی شاپ وجود داشته باشد.
  2. تجهیزات حسابداری: برای مدیریت مالی کافی شاپ به تجهیزات حسابداری مانند کامپیوتر، نرم افزار حسابداری و … نیاز دارید.
  3. کالاهای مصرفی: برای ارائه خدمات به مشتریان به کالاهای مصرفی مانند فنجان، نعلبکی، قاشق، چنگال، نی، دستمال کاغذی و … نیاز دارید.

 

توجه: این لیست تنها یک راهنمای کلی است و ممکن است بسته به نوع کافی شاپ و نیازهای شما نیاز به تغییراتی داشته باشد. برای تهیه یک لیست دقیق از لوازم و تجهیزات مورد نیاز، باید تحقیقات لازم را انجام دهید و با متخصصان این حوزه مشورت کنید.

نکاتی برای انتخاب لوازم و تجهیزات برای راه اندازی کافی شاپ

  • کیفیت: هنگام انتخاب لوازم و تجهیزات کافی شاپ، کیفیت را در اولویت قرار دهید. تجهیزات با کیفیت دوام بیشتری دارند و عملکرد بهتری دارند.
  • قیمت: قیمت لوازم و تجهیزات کافی شاپ می تواند متفاوت باشد. هنگام انتخاب تجهیزات، باید بودجه خود را در نظر بگیرید.
  • نیازهای خود: هنگام انتخاب لوازم و تجهیزات کافی شاپ، نیازهای خود را در نظر بگیرید. تجهیزاتی را انتخاب کنید که برای نوع کافی شاپ و خدماتی که ارائه می دهید مناسب باشد.

با رعایت نکات بالا می توانید یک لیست دقیق از لوازم و تجهیزات مورد نیاز کافی شاپ خود تهیه کنید و برای راه اندازی یک کافی شاپ موفق آماده شوید.