راهنمای نگهداری و راه اندازی دستگاه های اسپرسوساز خانگی
راهنمای نگهداری و راه اندازی دستگاه های اسپرسوساز خانگی

راهنمای نگهداری و راه اندازی دستگاه های اسپرسوساز خانگی جهت بالا رفتن عمر دستگاه و میزان خرابی دستگاه رو به حداقل برسانید:

1. هرگز از آب معدنی استفاده نکنید، متاسفانه اکثر دوستانی که به تیم تعمیرات مراجعه می کنند، از روی عدم آگاهی آب معدنی را برای دستگاه خودشان انتخاب کرده بودند!! آب های معدنی به دلیل املاح زیادی که دارند خیلی زود باعث رسوب در دستگاه میشوند. در دستگاه های اسپرسوساز باید از آب تصفیه شده یا آب آشامیدنی و یا آب جوشیده شده سرد شده کتری استفاده کنید. که دستگاه رسوب نبنده و طول و عمر دستگاه تون زیاد بشه آب مستقیم شهری وارد دستگاه نکنین چون آهک داره و کلر باعث اسیب رسیدن به دستگاتون میشه و هم عطر و طعم قهوه رو عوض میکنه.

2. در اکثر دستگاه ها اسپرسوساز یه در پوش هم زیر منبع آب هستش نارنجی رنگه یا آبی رنگ قرار داره آن را حتما قبل استفاده بردارین .

3. حتما هم قبل از عصاره گیری کردن قهوه هم از بخش نازل بخار و هم بخش پرتافیلتر بدونه قهوه چند بار آب را از داخل بولر دستگاه عبور بدین که دستگاه هواگیری بشه.

4. حتما از محافظ برق مناسب استفاده کنید بیشترین خرابی ها در اسپرسوساز به دلیل نوسانات برقی هستش. متاسفانه بردهایی که روی این دستگاه ها تعبیه شده خیلی در مقابل نوسانات برقی مقاوم نیستند و خیلی زود به مشکل میخورند، پس پیشنهاد ما این است که حتما از محافظ برق استفاده کنید و یا اینکه دستگاه رو بعد از استفاده از برق بکشید.

5. پرتافیلتر رو از هدگروپ جدا کنید! یک نکته خیلی ساده و در عین حال بسیار مهم این هستش که زمانی که عصاره گیری رو انجام دادید حتما پرتافیلتر رو از روی دستگاه جدا کنید. عدم انجام این کار باعث میشود که حرارت موجود در بسکت پروتافیلتر، واشر هد گروپ دستگاه ضعیف و ضعیف تر کند و بعد از یک مدت هنگام عصاره گیری علاوه بر خروجی پورتافیلتر از کناره های آن هم قهوه خارج میشود.

6. تخلیه بخار هرگز فراموش نشود!! بعد از استفاده از نازل بخار هرگز و هرگز شما اجازه گرفتن قهوه از دستگاه رو ندارید به شرطی که هم بخار دستگاه رو کامل تخلیه کنید و هم دستگاه رو خنک کرده باشید.

7. استفاده از قهوه آسیاب شده با درجه مناسب با دستگاه نکته بعدی و مهم هستش چون در صورت عدم رعایت این نکته چناچه درجه آسیاب خیلی ریز باشد به دستگاه شما فشار زیادی وارد میکند و باعث جمع شدن آب بروی بسکت شما میشود و چناچه خیلی درشت آسیاب شده باشد کرم و خامه از قهوه به شما تحویل داده نخواهد شد و قهوه رقیق به شما تحویل داده میشود. 

راهنمای درجه آسیاب قهوه
راهنمای نگهداری و راه اندازی دستگاه های اسپرسوساز خانگی 3

بازدیدها: 80